Restaurace v Olomouci

Restaurant Prachárna Olomouc

Olomouc > Restaurant Prachárna
Restaurant Prachárna
Křelovská 90, Olomouc
Otevírací doba
Po-Ne 08:00-21:00

Přijďte ochutnat to nejlepší z naší hotovkové a minutkové kuchyně. Uvítá Vás klidná, příjemná atmosféra s milým personálem a profesionálním přístupem.



Mapa






Restaurant Prachárna - tipy, hodnocení, recenze

attis
Vždy byla RACHÁRNA restaurace ,kterou jsme navštívili,pokud jsme s rodinou jeli kolem.Dnes (7.7.2018) to byla naše poslední návštěva!Katastrofální - neschopná obsluha,po objednání jsme 20 minut čekali na nápoje,dalších 20 minut po upozornění donesli polévku a MENÍČKO bylo rychlejší .....prý jsme ještě jedli polévku,nezapomněla podotknout obsluha,přinesli za 10 minut. Samozřejmě při placení si obsluha neodnesla ani kačku navíc....nedoporučuji tuto restauraci!!!!Jsou restaurace pohodovější a s příjemnější obsluhou ....

Pultarova
Dnes jsme jeli "najisto" dobre se najist do Pracharny. V teto restauraci jsme byli v minulosti nekolikrat a pokazde jsme se moc dobre najedli, v prijemnem prostredi s prijemnou obsluhou.. Ovsem az do dnesniho dne. Potom, co tam probehla rekonstrukce ( mimochodem urcite ne k lepsimu), vymenil se i personal a po ctvrt hodine cekani na objednani si a pote, co pani sevirka sla obslouzit skupinu mladiku, kteri dorazili az dost po nas, jsme se zvedli a odesli pryc. Nemohla jsem si odpustit poznamku o jejich radoby profesionalite, a sve penize jedeme utratit jinam.

Dagmar Š.
Návštěva této "restaurace" (červenec 2016) byla katastrofa, neuvěřitelně dlouho jsme čekali, než jsme si jídlo objednali, se dvěma malými dětmi to bylo vcelku napínavé, jídlo bylo velmi průměrné až podprůměrné, navíc jsme zapochybovali, zda krůtí medailonky jsou dostatečně propečené. Nebyly, a tak cestu na dovolenou dcera prozvracela. Do tohoto podniku mě už nikdy nikdo nedostane a rozhodně ho nedoporučuji.

Honza
Jídlo-jedním slovem katastrofa.Za 85,-Kč 3 ks miniaturních lívanečků, bez šlehačky....,za 97,-Kč 2ks bramborového závinu s uzeným masem a trochou červeného zelí.Na utření pouze 1 ubrousek na osobu.Prach,mouchy a obsluha se tváří jak mistři světa.Všem doporučuji se této "restauraci" velkým obloukem vyhnout.Prostě,typický socialistický realizmus,tam se zastavil čas někdy v roce 1970.A perlička na závěr:ve vázách umělé tulipány zalité vodou.Asi aby nezvadly.Na nádraží se najíte lépe,v čistším prostředí a za polovinu.Prostě hnus.Lituji,že jsem se nechal manželkou přemluvit k návštěvě této "restaurace".Chce se mi zvracet.....

Jana D
Návštěva 27.10.2015 ve 12,30 hod. Pouze nabídka poledního menu, na požádání o jídelní lístek číšnice odpověděla, že si máme vybrat z toho, co je uvařeno. Lístek pití nebyl vůbec. Řízek a salát byl normální, ale b o r š č je k a t a s t r o f a. Trocha zeleniny podávaná ve vodě , ve které se vařila. Kuchař asi neví, z čeho se boršč vaří.

Michal
Po promoci objednávka pro pět lidí. Čekací doba kolem dvou hodin a to v hospodě nebylo plno. Při donešení jídlo bylo studené, kuřecí steak byl nedopečený. Celkově jídlo neodpovídá ceně, někdo by se měl nad sebou zamyslet a popřemýšlet jestli chce vydělávat na restauraci, nebo jestli chce provoz založit na obědových jídlech, které má předvařené a dává je v čas.

PetrP
Jídlo kuřecí karibik a krokety(kuřecí kousky, kousky ananasu, porek a voda). Kuřecí kousky bez chuti a nedobarene, krokety studene a presmazene a omáčka.......voda s porkem.Na toto jídlo v prazdne hospodě jsem cekal hodinu. Zásadně nedoporucuji tuto restauraci.S pozdravem Petr Pavlil.

RadesG
Po promoci jsme na jídlo cekali pres hodinu a půl. Opravdu uz nikdy!!! RG

Věra Poslušná
Děkuji,již nikdy - v sobotu jsme se vraceli s dětmi ze Slovenska zastavili jsme se na jídlo v restauraci Prachárna ze 4 objednaných jídel jsme 2 jídla vraceli - syrová smažená krkovice a studený smažený hermelín - pouze usmažený navrchu , restaurace byla prázdná a kuchaři nejsou schopni udělat 4 jídla !!!!

Jakub H.
Husi hody!

Lukáš
Vynikající krkovička na meruňkách. Česnečka taky výborná. K tomu Litovel a můžeme pokračovat v krasojízdě.

Michal C.
Při prázdné hospodě čekat hodinu na jídlo a nedostat co jsem si objednal? Děkuji, již nikdy.

Veronica V.
Jídlo v pohodě, ale než se dočkáte, tak umřete hlady..

Ondra P.
Máte hlad a jedete z Olmiku směr Pardubice? Místo,které byste rozhodně neměli minout. Fenomenální husí játra,výborný losos na másle a dobrý Litovel i palačinky.